Kakšne so team building igre in kako izgleda team building za podjetja?

Si že slišal za team building? Kaj pravzaprav je to? Kako pa izgledajo team building igre? Ja, vse to vam bomo predstavili v spodnjem članku. Te morda zanima več o samem dogodku, kot je team building za podjetja? Potem je čas, da si prebereš spodnji članek, ki ti bo povedal več o team building-u, igrah ter kako team building izgleda za podjetja.

Team building igre so najboljša zabava

Team building je druženje za določeno skupino ljudi, lahko je to podjetje, sošolci, prijatelji, različni sodelavci in podobno. Namen team building-a je namreč, da se sodelujoči še bolj povežejo, med tem ko sodelujejo, si pomagajo in podobno. Seveda pa je najpomembnejša zabava! Najpomembnejše je sodelovanje, ne pa tekmovanje. Team building igre so nekaj najbolj norega. Pravimo jim igre za drzne! Sprva gre vsak igralec skozi mini poligon, ki mu rečemo mini oviratlon. Kot se že sliši iz imena, je nekaj ovir, ki jih moraš premagati. Na primer plazenje ali pa skakanje, tek med ovirami in podobno. Sledi slepi paintball in pa skupinsko smučanje. Ja, tudi smučali boste! To izgleda tako, da vas je več na dveh velikih »smučeh« ter poskušate biti čim bolj usklajeni, da pridete čim prej do cilja. Nato sledijo paintball igre, če pa ti je navaden paintball preveč, pa ti nudimo tudi low impact paintball, ki se razlikuje od navadnega paintballa tako, da je manj boleč. Ene izmed team building iger so tudi laser tag igre, kjer se pravzaprav izstreljuje laserske žarke in ni nobenih bolečin sploh, gre za dokaj popularno igro, saj se vidi vpliv novejše tehnologije. V poletnih mesecih se igramo tudi water tag igre, vendar morajo biti temperature dovolj visoke za to. Da pa se team building igre zaključijo kot se zagre, vam nudimo tudi piknik prostor, da se še dodatno podružite, lahko pa se najame tudi žar mojstra.

Kaj je team building za podjetja?

Team building za podjetja poteka pravzaprav zelo podobno kot smo zgoraj našteli. Izbirate lahko med različnimi igrami, kot so: paintball, low impact paintball, laser tag, water tag in različnimi poligoni. Še vedno boste deležni različnih iger, namenjeno pa je vsakemu podjetju posebej. Lahko poveste tudi kakšne vaše želje, ki jih bomo poskusili uresničiti. Kje pravzaprav team building za podjetja poteka? Po navadi na našem zunanjem poligonu, ob Ižanski cesti, kjer je veliko prostora tudi za večje skupine. Če pa vas preseneti dež, pa imamo tudi notranji poligon, na Kranjčevi ulici 16, kjer je klub Cvetličarna. Team building za podjetja izgleda tako, da pridete deset minut pred začetkom vašega termina, nato vas sprejme animator, vam razloži pravila in pokaže teren, potem pa se igre lahko začnejo!

Kaj povezuje team building igre in team building za podjetja:

  • Seveda najprej zabava do onemoglosti! Ponovno boste noreli po poligonu, zraven pa se nasmejali in podružili s kolegi.
  • Animator, ki poskrbi, da vse poteka v najlepšem redu in da se dobro zabavate.
  • Čas trajanja je približno 180 minut.
  • Lokacija: zunanji poligon (ob Ižanski cesti) in notranji poligon (Kranjčeva ulica 16)
  • Igre (mini oviratlon, paintball, low impact paintball, water tag, laser tag, spretnost)
  • Oprema (zaščitna obleka, maska za na obraz, markerji, različni metki …)
  • Zabava, zabava in še enkrat zabava!

V članku smo vam natančno predstavili kaj to je team building, kako izgleda team building za podjetja, kakšne so team building igre. Kot ste lahko prebrali je program res pester, poleg tega vam pa tudi slabo vreme ne more zagoditi, saj ste lahko tudi notri. Paket za team building stane 400 eurov, vendar ste lahko na poligonu kar 180 minut, dodatno pa lahko najamete še odličen piknik prostor. Upamo, da smo vas prepričali, če pa imate še kakšna vprašanja pa nam pišite.