KOLESA NEWBIKE – NAJVIŠJI STANDARDI KAKOVOSTI IN VARNOSTI

V specializirani kolesarski trgovini NewBike ponujamo raznovrstno izbiro klasičnih in električnih koles, dodatno opremo za kolesarjenje, v kratkem pa bomo ponudbo razširili še z garažami za električna kolesa. Popolnoma brez zadržkov lahko trdimo, da vsi naši izdelki dosegajo najvišje standarde kakovosti in varnosti, kajti zavedamo se, da so zadovoljstvo, zvestoba in zaupanje strank, ključ do uspeha. V prid temu govorijo mnogi pozitivni vtisi, ki so jih naše dosedanje stranke delile z nami, tudi sami pa si jih lahko ogledate na naši spletni strani ugodno električno kolo NewBike.si, in sicer pod zavihkom »Izjave strank«. V kolikor želite, lahko preko spletnega iskalnika Google tudi vi delite svoje mnenje, pohvalo ali kritiko, vsakršnih povratnih informacij z vaše strani pa bomo izredno veseli. Eden pomembnejših pokazateljev našega prepričanja v kvaliteto koles, katera ponujamo, je prav gotovo tudi zavidljivo dolg garancijski rok. Ob nakupu vseh električnih koles vam namreč nudimo 2 leti garancije na okvir in kar 5 let na dele. Jamčenje za zanesljivost je med drugim neposredno povezano tudi s priznanimi blagovnimi znamkami, kajti našo ponudbo sestavljajo kolesa PMG, VanDijck, Vogue in Puch. PMG je bilo sprva majhno družinsko podjetje, sedaj pa je preraslo v uspešno multinacionalko s sedežem na Nizozemskem, ki zastopa priljubljene blagovne znamke koles Popal, Supersuper, Keewee in Cangoo. Poudarjajo pomen zakoreninjenih družinskih vrednot, zase pa pravijo, da stremijo k odličnosti in sprejetju prav vsakega izziva. Ponašajo se kot podjetniška družina svobodnih in kreativnih ljudi, ki iz preprostosti naredijo umetniško delo, vizionarjev, ki si upajo uresničiti sanje in pustolovcev, ki raziskujejo nove meje. Trdijo, da vsak njihov član pripomore na svoj način, ampak vedno so osredotočeni na skupne cilje. Njihov osrednji moto se glasi: »Potovanje je tisto, ki šteje«. PMG kolesa so zasnovana za soočenje z izzivi moderne družbe, ujemajo se z življenjskim slogom sodobnega Evropejca, namenjena pa so odkrivanju sveta na poseben in svojevrsten način.

VanDijck je nizozemska kolesarska znamka, ki slovi po kvaliteti in dolgoletni tradiciji izdelave koles. Zgodba njihove blagovne znamke se skriva za slikarjem z juga Nizozemske, Anthonyjem van Dyckom, ki je živel v 17. stoletju. Van Dycka so že od samega začetka njegove kariere obravnavali kot izredno prefinjenega in elegantnega človeka, označevali pa so ga celo za mojstra slikarstva. Hvalili so ga predvsem zaradi upodabljanja človeške figure, kar pa je storil tako, da je poudaril naravno lepoto svojih modelov. Enako lepoto in eleganco lahko najdemo v dizajnu njihovih električnih koles. Poleg dizajna koles, je s slavnim slikarjem povezan tudi sam logotip znamke, poteze s čopičem so namreč namig Van Dycku. V podjetju obljubljajo, da bo v njihovi ponudbi zase vsakdo našel ugodno električno kolo, ki mu ustreza. Ponujajo širok nabor koles, tako za izlete v naravo, kakor tudi za vožnjo na delo. Vizija, kateri sledijo, poudarja pomen trajnostne mobilnosti in uporabi električnega kolesa kot alternativa avtomobilu, s čimer si prizadevajo za zmanjšanje onesnaženosti našega okolja. Pravijo, da električno kolo VanDijck potrjuje vašo izbiro glede kakovosti in dizajna, obenem pa zagotavlja intuitivno podporo in se brez težav prilagodi vašemu tempu. Njihova električna kolesa se proizvajajo v eni od najsodobnejših evropskih tovarn, in sicer v Roosendaalu na jugu Nizozemske v provinci Brabant, ki slovi po prvi množični izdelavi koles. Kolesa VanDijck so v celoti izdelana v njihovi tovarni, zanimivo pa je to, da vsako, tudi najmanjšo komponento, pred vgradnjo v kolo natančno preverijo, s čimer želijo zagotoviti kakovost in brezhibnost svojih koles. Skupaj s svojimi izkušenimi inženirji in zanesljivimi partnerji nenehno iščejo najboljše vozniške izkušnje, v želji po izpopolnitvi in izboljšanju. Splošno javnost želijo prepričati, da vožnja z električnim kolesom ni samo oblika mobilnosti, kot si to mnogi narobe predstavljajo, temveč je tudi več kot odlična vadba za telo in način za sprostitev in uživanje. Radi se pohvalijo z uvrstitvami na mednarodnem testu električnih koles, tako imenovanem »AD Bicycle Test«, kjer že več let zapovrstjo v različnih kategorijah dosegajo laskave najvišje ocene. Kot največje prednosti v primerjavi s konkurenco navajajo neprekosljivo udobje med vožnjo, izjemno vodljivost ter zmogljiv in tih elektro pogon.

Vogue je družinsko podjetje, ki prek velike mreže trgovcev izdeluje kolesa izključno za evropski trg, zato so le-ta tudi povsem prilagojena potrebam in okusom sodobnega Evropejca. Znani so po električnih kolesih in transportnih kolesih za uporabo v različnih segmentih, ki so primerna tako za vožnjo na kratke, kot tudi na dolge razdalje. Zavzemajo se za konkurenčne cene, prizadevajo pa si predvsem za trajnostno mobilnost. Vogue pa ni znan zgolj kot poceni mestno kolo, ampak ga odlikujejo prvine, kot so dovršen videz, kakovost in udobje. Eno izmed njihovih največjih poslanstev je, da bi se do leta 2025 uvrstili med 5 najbolje prodajanih blagovnih znamk električnih koles v Evropi. Odločni so osvojiti evropski trg, zaradi česar jih najdemo v večini evropskih držav. Trdijo, da pri oblikovanju koles izhajajo iz vaših izkušenj, obenem pa verjamejo, da gredo kakovost, dizajn in cenovna dostopnost z roko v roki. Zahvaljujoč sodobnemu dizajnu, visokokakovostnim komponentam in številnim dodatkom, boste nedvomno uživali v prijetni in elegantni vožnji. Pri podjetju Vogue veliko pozornosti namenjajo varnosti. Skladno s tem ima vsako njihovo električno kolo napreden zavorni sistem, optimalno osvetlitev spredaj in zadaj ter trpežen okvir. Obljubljajo, da vam bo njihovo električno kolo polepšalo življenje na prav poseben način. Boljše kot je kolo, pogosteje se bo človek odločil za kolesarjenje, Vogue električno kolo pa vam bo dajalo užitek čisto vsak dan.

Izmed vseh blagovnih znamk v naši ponudbi pa smo najbolj ponosni na kolesa znamke Puch, saj smo na ta način dediščino velikega izumitelja Janeza Puha, pripeljali nazaj domov, v Slovenijo. Poudariti velja, da je prav slovenski izumitelj izumil kolo, kot ga poznamo še danes, torej da sta prednje in zadnje kolo po velikosti enaki, med seboj pa sta bili povezani z verigo. Bil je tudi prvi, ki je v svoj patent kolesa dodal vzmetenje in vpeljal povsem nov sistem krmiljenja, vrhunec prenove kolesa pa je predstavljala vgraditev motorja in opustitev osnovne oblike. Puch je kolesarska znamka, ki jo kolesarji navdihujejo že več kot 120 let. Ustanovil jo je eden prvih inženirjev na področju kolesarstva, Janez Puh (Johann Puch), po katerem je tudi poimenovana, in sicer v Gradcu v Avstriji. Kmalu po ustanovitvi so se njegova kolesa zaradi kakovostne izdelave in cenovne ugodnosti izredno uveljavila tudi v tujini, kar ga je spodbudilo še k izdelavi motociklov. Vzporedno se je pričel ukvarjati z izdelavo avtomobilov, kasneje pa je njegova tovarna proizvajala tudi avtobuse, tovornjake in celo vojaška vozila. Podjetje se je v nekoliko spremenjeni obliki ohranilo vse do danes, od leta 1997 pa je Puch del največje evropske kolesarske skupine Cycleurope z letno proizvodnjo več kot milijon koles, katera izvažajo v več kot 60 držav po vsem svetu. Čeprav se je v času od ustanovitve podjetja pa do danes ogromno spremenilo, Puchova kolesa še vedno predstavljajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo, opremljena pa so z najnovejšimi komponentami, ki so trenutno dostopne na trgu. V podjetju poudarjajo, da je vsak njihov model sestavljen za točno določeno ciljno skupino in obenem zagotavljajo, da se bo v njihovi pestri izbiri našlo kolo za prav vsak okus. Čeprav gre morda pri vseh štirih opisanih blagovnih znamkah na prvi pogled za zelo različna podjetja, lahko ob premisleku pridemo do ugotovitve, da temu niti ni tako. Tako PMG, VanDijck, Vogue, kot tudi Puch, predstavljajo sinom všečnega oblikovanja, visoke kvalitete izdelave in vsestranske zmogljivosti, po zelo dostopnih cenah. Prepričani smo, da boste z nakupom bilo katerega kolesa v kolesarski trgovini NewBike vse prej kako razočarani, za ogled celotne ponudbe in drugih podrobnosti pa vas prijazno vabimo, da obiščete našo spletno stran e-mestno kolo newbike.si, ali pa nas obiščite v eni izmed naših poslovalnic.